Home Gallery      

PressPhotography | News & Stockphotography...

PressPhotography is gespecialiseerd in nieuws en stockfotografie en levert internationaal hoogwaardige digitale beelden aan diverse media. Wij werken met meerdere fotografen op diverse (internationale) locaties en werken geheel digitaal en beschikken over mobiele werkplekken en kunnen op locatie per direct beelden aanleveren, printen en mobiel verzenden via internet. Ons werkterrein omvat voornamelijk autosport, nieuws, sportevenementen, glamour en party fotografie en wij werken zowel nationaal als internationaal. Uiteraard kunt u ons ook inhuren tegen vooraf afgesproken tarieven voor het fotograferen op locatie t.b.v. uw bedrijf, organisatie, party of evenement.

Press
Photography werkt voornamelijk met eigen fotografen en beeldbewerkers. Zelfs het online beeldarchief is in eigen beheer ontwikkeld en wordt door onze eigen mensen onderhouden. Op evenementen, party┤s en sportevenementen in binnen en buitenland zijn wij vaak met meerdere fotografen aanwezig om juist de unieke momenten van meerdere standpunten te kunnen vastleggen. Onze fotografie diensten zijn:

PressPhotography beschikt tevens over een zeer uitgebreid online fotoarchief met de meest uiteenlopende beelden waar je 24/7 beelden kunt zoeken en direct kunt bestellen en downloaden.

Wij beschikken over een eigen ultra moderne studio compleet met professionele digitale fotoapparatuur en belichting. Ook beschikken  wij over twee eigen studio's voor beeldbewerking en archivering.

Als u ge´nteresseerd bent in het gebruiken van onze beelden en digitale diensten of als u iemand nodig heeft voor het maken van een professionele fotoreportage of andere diensten neem dan contact met ons op:
 
 
0900-PRESSPHOTOGRAPHY [0900-7468647]

 


ę Van der Lee Trading « 2006/2007                                        info@vanderleetrading.nl